lijn

Garra Rufa Fish spa

plaatje

De Garra Rufa Fish spa is een speciale behandeling met vissen die afkomstig zijn uit de thermale bronnen in de buurt van Kangal (Turkije). De Garra Rufa vissen staan ook wel bekend als knabbelvissen, Dr. Fish en Kangal vis.

De naam Dr. Fish heeft de vis te danken aan zijn healingproces van mensen met een huidaandoening, zoals psoriasis. Deze vissen komen aan hun bekendheid omdat ze het geneeskrachtige enzym ditranol (een celremgroeier) afscheiden wat in hun speeksel zit en de huid regenereert.

plaatje

De microgepulste zuigkracht van de Garra Rufa vis veroorzaakt een massage, stimuleert uw acupunctuurpunten en activeert uw bloedsomloop. De Garra Rufa vis zuigt de dode huidcellen en huidschilfers af van de opperhuid, maar laat daarbij de onderliggende huid met rust. Tijdens het verwijderen van de dode huid scheiden de Garra Rufa vissen een enzym af, die een vitaliserende uitwerking heeft op de onderliggende huid.

De nieuwe huid die ontstaat is sterker en gezonder dan voorheen. Ook gaat uw huid na de behandeling glad en vitaal aanvoelen. U hoeft geen dure crèmes en andere producten meer aan te schaffen om een gezonde zachte huid te realiseren.

De vier belangrijkste eigenschappen van de Garra Rufa visjes:

• De Garra Rufa visjes verwijderen alle dode huidcellen.
• De microgepulste zuigkracht veroorzaakt een massage, stimuleert uw acupunctuurpunten en activeert uw bloedsomloop.
• De Garra Rufa visjes scheiden tijdens het “knabbelproces” een enzym af. De huid die ontstaat is sterker en gezonder dan voorheen.
• De visjes hebben een regenererende werking op huidaandoeningen, zoals psoriasis, eczeem en eelt.