lijn

Zonnen bij Quick Brown

Zonnestudio Quick Brown werkt met professionele zonnebanken van het topmerk Alisun. Deze banken voldoen aan de hoogste eisen.
- koeling
- aroma
- waternevel
- MP3-aansluiting

Positieve invloed van de zon

Veel mensen denken dat zonlicht slecht is voor de huid, maar de zon heeft ook een positieve invloed op de huid. Alleen van de zon kunnen we vitamine D3 aanmaken in het lichaam. Ook zorgt de zon voor onder andere sterkere botten en het aanmaken van kalk. Zonlicht kan bepaalde soorten huidziektes verminderen of zelfs verhelpen. Daarnaast maakt het lichaam dankzij zonlicht ook het stofje endorfine aan, ook wel gelukshormoon genoemd. U voelt zich daardoor happy!

Een tintje voordat u op vakantie gaat

U wilt natuurlijk op vakantie zo snel mogelijk bruin worden. De huid is vaak nog te licht voor de zon en daardoor verbranden we snel. Dit is erg ongezond voor onze huid. Om dit te voorkomen kunnen we gebruik maken van een zonnebankkuur die afgestemd is op uw huidtype. Niet alleen krijgt u een mooie bruine kleur, maar het voorkomt ook verbranding tijdens uw vakantie.

plaatje
Horizontaal zonnen

Wat is er nou fijner dan de zon op uw huid te voelen? Daar kan toch bijna niets tegenop? Zonlicht heeft nu eenmaal een positieve invloed op ons welbevinden, geeft extra energie en een gezonde uitstraling. Dit zijn belangrijke factoren waardoor wij ons gelukkig voelen. Trakteer uzelf op een heerlijk relax moment met de horizontale zonnebank van Alisun.

plaatje
De verticale zonnebank

De verticale zonnebank is de ultieme droom van iedere zonaanbidder. Het bijzondere van de verticale zonnebank is dat u staat en door lampen wordt omringd. Van alle kanten voelt u dat uw lichaam gelijkmatig wordt gebruind. Dankzij krachtigere lampen heeft u al na negen minuten hetzelfde resultaat als een behandeling van vijftien minuten onder de vertrouwde horizontale zonnebank. Tijdens het bruinen kunt u heerlijk naar uw eigen muziek luisteren. Een ander voordeel zijn de drukpunten. Uw lichaam hoeft nergens op te leunen, waardoor ieder stukje huid evenveel uv-licht krijgt.